Privatrengøring

 

Jysk Elite Service har stor erfaring med privatrengøring. Fra vores tid i Silkeborg, beskæftigede vi os med rigtig mange forskellige typer huse. Og vi ved, at hvert hus og hver familie er sin egen – med sine egne, forskellige behov.

Derfor kommer vi som udgangspunkt altid på et personligt besøg hos dig, inden noget som helst andet. Her snakker vi om, hvad dine behov er, hvad i ønsker at få ud af jeres nye løsning og hvordan vi bedst kan tilpasse os jeres skema.

Derudover kigger vi selvfølgelig sammen på jeres hjem – skal der vælges rum til eller fra, ønskes specifikke tjenester valgt til, eller har i specielle gulve, som kræver særlig pleje?

Jeg har brugt Jysk Elite Service siden det stadig hed 3D Rengøring, jeg får fast rengøring hver uge og jeg elsker den hyggelige og personlige service man får hos dem, jeg vil bruge dem i mange år frem!
— Caroline Jensen

Når alt dette er gået igennem, så har vi mulighed for at give jer en skræddersyet rengøringsplan og en konkret pris på netop dette. Det sikrer, at i får en plan, som ikke inkluderer unødvendige tiltag, og en plan, som passer præcis til jeres hjem.

Vi ved, at det er en stor tillidssag at lukke et nyt menneske ind i sit hjem – derfor gør vi os stor umage med at lære jer at kende, samt lære jeres vaner og rutiner at kende. På denne måde håber vi, at i får en følelse af genkendelighed, når i ser jeres assistent, og at i altid føler jer trygge ved at overlade jeres hjem i vores hænder. Vi arbejder med stor respekt omkring jeres personlige ting, ligesom vi altid bestræber os på at lægge vores rengøringsdag i samarbejde med jeres skema.

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

 
Kitchen-cleaningB&W-BE.png