Erhvervsrengøring

 

Jysk Elite Service har en bred erfaring med erhvervsrengøring – og dertilhørende opgaver, såsom trappevask, håndværkerrengøringer, flytterengøringer med mere.

I din virksomhed ved vi, at et sundt og behageligt arbejdsmiljø er i højsædet – vi ved, at jeres tid skal bruges på nyttigt arbejde, og ikke opgaver som rengøring, oprydning og lignende. Der kommer vi ind i billedet.

Vi har fra tidligere erfaring lært, at erhvervsrengøring skal arbejde lydløst i baggrunden – derfor lægger vi stor vægt på at komme uden for din arbejdstid, så vi ikke forstyrrer arbejdsroen. Vælger du os som leverandør af din nye serviceløsning, så kommer vi som udgangspunkt altid først på et personligt besøg hos din virksomhed, så vi i samarbejde kan finde den løsning, som netop i har brug for.

 

Vi vil selvfølgelig som en start forsøge at afdække jeres behov – i har måske brug for at få leveret forbrugsvarer, eller tømt opvasker? Når disse behov er afklaret, tager vi sammen et kig på jeres fysiske rammer.

Herefter har vi mulighed for at lave en skræddersyet plan til netop jeres virksomhed, som kommer omkring samtlige udfordringer, der ikke skal forstyrre jeres hverdag.

Vi er klar over, at et sundt arbejdsmiljø er altafgørende for en produktiv og behagelig arbejdsgang. Derfor bestræber vi os altid på lige at gøre dét ekstra for jer; vi lufter for eksempel altid ud under rengøringen, og vi arbejder kun med svagt duftende rengøringsmidler.

Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

 
Cleaning-TIle-Floor-2B&W-BE.png