OM Jysk elite service

Jysk Elite Service startede i 2013 i Silkeborg som 3D Rengøring. Vi har nu domicil i Viborg, og hedder i dag Jysk Elite Service. 

Vores navn er ikke valgt tilfældigt. Vi er jyske, i ordets stærkeste forstand. Vi sørger for rengøringsydelser i høj kvalitet, og vi lægger en stor ære i at levere en service i særklasse.

Med erfaringen i rygsækken fra vores Silkeborg-kunder, er vi nu rykket til Viborg med flere og større ambitioner. Vi ønsker at blive lokalområdets stærkeste virksomhed inden for privat- og erhvervsrengøring.

Jysk Elite Service kan tilbyde dig og din familie eller din virksomhed, en serviceløsning ud over det sædvanlige – vi bestræber os altid på at være personlige, synlige og lydhøre overfor netop dit behov.

Vi skræddersyer altid specifikt en løsning til dig, og vælger du et samarbejde med os, så får du en pris der er overkommelig, en serviceaftale som løbende bliver holdt ved lige med brug af kvalitetskontrol og en fast assistent tilknyttet.

I Silkeborg fik vi stor ros for vores personlige indsats – vores kunder kendte os, og de kunne altid fange os med en sms eller et opkald. Det har vi taget med os, og det mener vi stadig i dag, er en af vores største styrker. Vi er altid til at nå, vi holder altid hvad vi lover, og vi hjælper dig altid så hurtigt vi kan.

Jysk Elite Service har ambitioner – men ikke ambitioner om at blive størst. Vi vil være de bedste, vi vil være det rigtige valg og vi vil være med hele vejen. Vi bliver aldrig for store til de små opgaver, ej heller for små til de store opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi glæder os til at snakke med dig!

 

 
 
blur_edges1.png